Hoppa till sidans innehåll

Egna nyheter


Horsby griper sista halmstrået och tar en livsviktig seger mot Smedjan med 7-5. Totalt sett en ganska dålig innebandymatch spelmässigt av Horsby.
 
Under säsongen har vi här o där fått äran att ha stort stöd från Horsby Ultras, det är för er ikväll vi måste höja oss och prestera det lilla extra, det är ni värda!!
 

Förlust mot Tibro!

(2019-02-08 23:22)
Efter en riktigt svag första period vaknade Horsby till och gjorde en riktig vass andraperiod och det blev en spännande match.
 
Tibro kommer på besök, laget ligger på andra plats i serien och förmodligen hamnar de också där när serien är färdigspelad. Vi kommer här att analysera streckfighten in i mål i serien så läs nedan.
 

Sekunddrama i Skara!

(2019-02-01 23:44)
Tätt och mycket kamp och otroligt spännande för publiken blev fredagsmötet mellan Skara och Horsby. Med 16 sekunder kvar avgjordes matchen.
 
Skara borta blir fredagkvällens smörgåsbord, tuffaste möjliga utgångsläge. Man kan se det från två håll, vi väljer att se utmaningen och ett bra sätt att pressa sig själv till det yttersta.
 
Istället för ett matchreferat får vi här lite kommentarer från matchen i Fredags där det blev förlust mot Falköping med 9-5.
 
Då klockan är 12 på fredagkvällen blir det bara en kortis om matchen här.
 

Tät seger mot Hjälmared!

(2019-01-11 23:52)
Efter att ha hamnat i underläge gjordes en riktigt heroisk 3e period vilket gav hemmalaget Horsby segern, men den satt hårt åt.
 
Derby får vi väl ändå kalla det när ett av lagen från Granncupen kommer på besök. FBC Hjälmared blir motståndet på fredagkväll kl 19:30.
 
En smakstart med mål av Mikael Nordin redan efter 27 sekunder visade att hemmakillarna var hungriga på att vinna efter den snöpliga förlusten mot Fritsla veckan innan.
 
Äntligen hemmamatch igen, var några veckor sedan, för motståndet står Finska Föreningen från Trollhättan.
 

Bortaförlust mot Fritsla!

(2018-12-09 19:07)
En smakstart som inte höll hela vägen i fredagens bortamöte med Fritsla.
 
Fredagkvällens match spelades i Trollhättan mot IBK Elfhög, ett lag som har mkt unga spelare som spelat ihop i några år och börjar blomma ut, det blev en jämn match målmässigt.
 
Derbyt vanns av Horsby som tog en säker 7-2 seger och hänger på i kampen om 2a-3e platserna som betyder kval i vår.
 
1234

GULDSPONSORER:

UBAB

 

HerrljungaEl

Herrljungacider

HolmsBuss

 

 

 

 

 

Postadress:
IBF Horsby - Innebandy
Box 34
52421 Herrljunga

Kontakt:
Tel: 0703945125
Fax: 051312544
E-post: info@ibfhorsby.se

Se all info

fb

JRA

IMI

Fideltronik

XLBygg

Mörlanda Bovling

 Bröderna Berglunds i Broddarp Transport AB

Bröderna Ahlgrens Marmor

Anviab

 

Sparbanken

Blomdahls mek

 Fiddes El & Bygg